• Domov
  • /
  • Novice
  • /
  • DODATNA VADBA za višje pasove 2014/2015 + nadomešč

DODATNA VADBA za višje pasove 2014/2015 + nadomešč

14. Jan 2015 / Miha

V petek, 24.1.2015, pričnemo z dodatno vadbo za višje pasove.

Otroci imajo tudi možnost nadomestiti izpad vadbe.

1.    DODATNA, BREZPLAČNA VADBA ZA VIŠJE PASOVE:

Kakor vsako leto, bodo tudi letos vadeči v Mali šoli juda v mesecu juniju prikazali osvojeno znanje v šolskem letu, ki poteka v obliki izpita za višje pasove. Z namenom, da osvojijo ustrezno znanje za zahtevnejše pasove (rumeno-oranžni, oranžni, oranžno-zeleni in višji pasovi), bomo zopet organizirali dodatne termine za učenje, saj  je na osnovnih šolah v času redne vadbe učinkovita vadba le-teh pogostokrat onemogočena ali pa je zanjo enostavno premalo časa. Program je zahteven in obsežen, zato priporočamo, da se vadbe otroci udeležujejo 2 x tedensko. Vadba bo potekala:

1.      TOREK od 17.00 do 18:30 – mala telovadnica OŠ FRANCETA BEVKA, Ulica Pohorskega bataljona 1. /Šola se nahaja nasproti ljubljanskih mlekarn za Bežigradom, vhod v malo telovadnico je levo od glavnega vhoda v šolo. Ob šoli je avtobusno postajališče št. 14., Slovenčeva ulica/

2.      PETEK od 16:30 do 18:00- mala telovadnica OŠ MILANA ŠUŠTARŠIČA,Štembalova ulica 2 A. /Šola se nahaja pred naseljem BS3 za Bežigradom. Dostop je z Dunajske ceste, prvo semaforizirano križišče desno, takoj za AMZS, če se peljete iz centra proti severni obvoznici. Pred šolo je parkirišče. Vhod v malo telovadnico je z zadnje strani šole – s šolskih igrišč. Avtobusno postajališče št. 6 in 8 je pri AMZS./

PRIČETEK REDNE VADBE DO IZPITA ZA PAS (do konca maja): PETEK, 23. JANUARJA 2015.

OBVEZNE PRIJAVE:Starše prosimo, da potrdijo udeležbo svojega otroka na terminih vadbe za višje pasove (z navedbo pasu, za katerega se bo učil, razreda in OŠ) po e-pošti info@malasolajuda.si ALI po telefonu 051 306 306.

 

2.      MOŽNOST NADOMEŠČANJA IZPADA VADBE juda ZARADI BOLEZNI

V istih terminih lahko otroci nadomestijo izpad vadbe, do katere je prišlo zaradi bolezni otroka ali trenerja.

Starše prosimo, da prijavijo svojega otroka na nadomeščanje vadbe  po e-pošti info@malasolajuda.si ALI po telefonu 051 306 306 (Ime in priimek, OŠ otroka)