UČENJE ZA VIŠJE PASOVE 2014

13. Jan 2014 / Miha

VABILO - učenje za višje, zahtevnejše pasove (rumeno-oranžne, oranžne, oranžno-zelene in višje).

Kakor vsako leto, bodo tudi letos vadeči v Mali šoli juda v mesecu juniju prikazali osvojeno znanje v šolskem letu, ki poteka v obliki izpita za višje pasove. Z namenom, da osvojijo ustrezno znanje za zahtevnejše pasove (rumeno-oranžni, oranžni, oranžno-zeleni in višji pasovi), bomo zopet organizirali dodatne termine za učenje, saj  je na osnovnih šolah v času redne vadbe učinkovita vadba le-teh pogostokrat onemogočena ali pa je zanjo enostavno premalo časa. Program je zahteven in obsežen, zato priporočamo, da se vadbe otroci udeležujejo vsaj 2 x tedensko.
DODATNA VADBA ZA VIŠJE PASOVE JE BREZPLAČNA!
 
Vadba bo potekala v mali telovadnici OŠ Milana Šuštaršiča, Štembalova ulica 2 A, kjer je urejena judo dvorana.
/Šola se nahaja v naselju BS3 za Bežigradom. Dostop je z Dunajske ceste, prvo semaforizirano križišče desno, takoj za AMZS, če se peljete iz centra proti severni obvoznici. Pred šolo je parkirišče. Vhod v malo telovadnico je z zadnje strani šole – s šolskih igrišč. Avtobusno postajališče št. 6 in 8 je pri AMZS./
TERMINI VADBE:
Vsako SREDO, ČETRTEK in PETEK, od 16:30 do 18:00 (Priporočamo vsaj 2 x tedensko.)
 PRVI DAN VADBE: SREDA, 22. JANUAR 2014.
OBVEZNE PRIJAVE:
Starše prosimo, da potrdijo udeležbo svojega otroka na terminih vadbe za višje pasove (z navedbo pasu, za katerega se bo učil, razreda in OŠ) najkasneje do ponedeljka 20. januarja 2014 po e-pošti info@malsolajuda.si ALI po telefonu 051 306 306.